Skip to main content

Τούμπα: Η καταγγελία για διάρρηξη αποκάλυψε καλλιέργεια κάνναβης-φωτο

Τρεις δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα στην Τούμπα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους που κάλεσαν την αστυνομία

Στην αποκάλυψη μια καλά οργανωμένης «επιχείρησης» καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης οδήγησαν εν αγνοία τους τις αστυνομικές δυνάμεις τρεις αλλοδαποί διαρρήκτες.

Οι τρεις δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα στην Τούμπα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους που κάλεσαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.


Στη συνέχεια όμως διαπίστωσαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε πλήθος δενδρυλλίων κάνναβης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο χώρος ενοικιάζεται από 38χρονο άντρα ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα στο πατρικό του σπίτι στον Εύοσμο και συνελήφθη, καθώς κατείχε δύο μικροδέματα κάνναβης σε φούντα, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και  κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.



Στο σπίτι που ενοικίαζε στην περιοχή της Τούμπας και χρησιμοποιούσε ως καβάντζα  απόκρυψης των ναρκωτικών, κατείχε πλήρη εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενο από συστήματα εξαερισμού, φωτισμού και λίπανσης, 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα, 37 δενδρύλλια κάνναβης, 40 φυτά κάνναβης, 25 αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας



Ακόμα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς για την καταγγελθείσα απόπειρα διάρρηξης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.