Skip to main content

Τόχα: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ»

Ο Κάρλος Τόχα με δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί όπου και αν του ζητηθεί από τον Σάκη Τσιώλη.

 

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος για την ομάδα του Άρη στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, Κάρλος Τόχα, μίλησε για την καλοκαιρινή προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», την απόδοση του αλλά και την ερχόμενη σαιζόν. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την δουλειά να έχει πέσει στην φυσική κατάσταση. Τα πόδια είναι αρκετά βαριά με το κορμί επίσης και το ότι δεν ανταποκρίνεται να είναι φυσιολογικό. Δώσαμε όμως τρία φιλικά παιχνίδια όπου κερδίσαμε τα δύο και στο άλλο φέραμε ισοπαλία. Άρα το πρόσημο είναι θετικό».
 
Για τον ίδιο και την θέση που αγωνίζεται: «Νιώθω πολύ άνετος σε όποια θέση και αν αγωνιστώ αφού έχω αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Μου αρέσει όμως να παίζω πιο προωθημένος και να έχω έναν πιο ελεύθερο ρόλο κάνοντας ντρίπλες και περίτεχνες ενέργειες. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ όπου και αν μου ζητηθεί».
 
Για την νέα χρονιά: «Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Έχουνε έρθει νεαρά πρόσωπα και υπάρχει αισιοδοξία. Ο Άρης πρέπει να κυριαρχεί στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή και να είναι επιθετικός. Ο τεχνικός μας γνωρίζει από την περσινή σύντομη θητεία του με τα τελευταία παιχνίδια να αποτελέσουνε την βάση για την νέα χρονιά».