Skip to main content

«Του έστελναν λεφτά για να με χαστουκίσει» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες θυμάτων κακοποίησεις του youtuber (video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτουν δύο από τα θύματα του 35χρονου

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των ατόμων  που κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά ο 35χρονος youtuber σε ζωντανή μετάδοση, με μερικά από τα θύματα να είναι άτομα με νοητική στέρηση. Οι αναφορές των θυμάτων κάνουν λόγο ξύλο, βρισιές, ακόμα και φτύσιμο.

«Μας είχε εκμεταλλευτεί και με το παραπάνω. Εμένα προσωπικά με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online, έκαναν… «δωρεές με παραγγελία» (π.χ. «καταβάλλω 10 ευρώ και ζητώ να τον δω να χαστουκίζεται, να τραγουδά, να χορεύει» κ.ο.κ.) και πρέπει να διωχθούν και αυτοί. Το χειρότερο είναι ότι πότιζε αλκοόλ κορίτσια 15 έως 17 ετών και μετά τις πήγαινε σηκωτές σε αλλο δωμάτιο», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα δύο θύματα του μίλησαν σε πρωινή εκπομπή του ANT1.
 

«Ήμουν παλιότερα σε reality show ταλέντων και εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιθυμία μου. Μου έλεγε θα σε κάνω νούμερο ένα, θα σε κάνω διάσημο. Έδινε και κάποια ποσά, αλλά πάρα πολύ μικρά. Από όλα αυτά τα χρήματα που κέρδιζε, εκείνος κρατούσε τα πάντα κι εμάς μας έδινε ελάχιστα», είπε ο δεύτερος άνδρας.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στην οικία του σε περιοχή της Αττικής, για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.