Skip to main content

Τραγωδία στη Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο πατέρας της άτυχης 14χρονης

Ο 67χρονος, που είναι πολυτραυματίας, έχει υποστεί ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων και είναι σε καταστολή για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τρίτη ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βέροιας ο 67χρονος πατέρας της άτυχης 14χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Βέροιας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαβάστε σχετικά - Θρήνος στη Βέροια: «Θα έπαιρνε τον φαντάρο γιο του από Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη του»

Τραγωδία στη Βέροια: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ο 67χρονος, που είναι πολυτραυματίας, έχει υποστεί, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων και είναι σε καταστολή για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στη Voria.gr, ο πατέρας έχει έντονη ραβδομυόλυση, ένα σύνδρομο που οφείλεται σε οξεία νέκρωση των σκελετικών μυών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13:20 της Παρασκευής, 15 Απριλίου, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια έπεσε πάνω τους και ένα σχολικό λεωφορείο.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.