Skip to main content

Τραγωδία στην Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα έξω από τη Βενετία - 21 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Ανάμεσά τους και δύο παιδιά - Πιθανόν ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί - Συλλυπητήρια από τη Μελόνι

Είκοσι ένας άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους απόψε στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βενετία, εξαιτίας πτώσης λεωφορείου από οδογέφυρα, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση RAI.

Οι τραυματίες από την πτώση λεωφορείου είναι 12 και έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica υπάρχουν και 5 αγνοούμενοι.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες και οι υπηρεσίες των πρώτων βοηθειών. Υπάρχουν τραυματίες και ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί.

Το λεωφορείο των υπεραστικών συγκοινωνιών της περιφέρειας Βένετο έπεσε πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια σιδηροτροχιάς, που βρίσκεται κάτω από την οδογέφυρα.

Συλλυπητήρια από τη Μελόνι

«Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου, τόσο τα δικά μου προσωπικά όσο και ολόκληρης της κυβέρνησης. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα, στις οικογένειες και τους φίλους τους. Βρίσκομαι σε στενή επαφή με τον δήμαρχο Luigi Brugnaro και τον υπουργό Matteo Piantedosi για να παρακολουθώ τα νέα σχετικά με αυτή την τραγωδία» τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.