Skip to main content

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός από πνιγμό 20χρονος φοιτητής

Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε από λουόμενους ένας 20χρονος χωρίς τις αισθήσεις του.

Τραγωδία στην Κρήτη, καθώς έχασε τη ζωή του από πνιγμό 20χρονος με δυνάμεις της ΕΜΑΚ να κινητοποιούνται για να ανασύρουν το πτώμα του από δύσβατο σημείο παραλίας.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020 σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε από λουόμενους ένας 20χρονος χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή του Αγιοφάραγγου, στο νότιο τμήμα του Νομού Ηρακλείου, κοντά στη Μονή Οδηγήτριας. 

Ο 20χρονος σήμερα, παρά τους δυνατούς νοτιάδες, πήγε μαζί με την παρέα του να απολαύσουν το μπάνιο τους στο Αγιοφάραγγο. Ωστόσο, τα ρεύματα ήταν ισχυρά και παρέσυραν τον νεαρό με τους φίλους του να τον βλέπουν να παλεύει με τα κύματα, όπως αναφέρει το cretapost.gr

Λόγω του δύσβατου σημείου της ακτής ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταγωγή από την Τρίπολη και βρισκόταν στην Κρήτη καθώς σπούδαζε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.