Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: ΚΑΗΚΕ 87ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά τις 9 χθες βράδυ, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλώβισε την άτυχη γυναίκα.

Απανθρακωμένη ανασύρθηκε μέσα από το σπίτι της, τα ξημερώματα, μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Κόμαρα του δήμου Τριγώνου.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 χθες βράδυ, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλώβισε την άτυχη γυναίκα.

Οι φλόγες, που πολύ γρήγορα εξαπλώθηκαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη, κατέστησε αδύνατη την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 87χρονη που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα και διέμενε μόνη, αλλά σε διπλανή με τον γιο της κατοικία, εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού της, στο σημείο όπου ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις της επιχειρώντας να βγει από το φλεγόμενο κτίριο.

Απαντήσεις στα αίτια τόσο της πυρκαγιάς, όσο και του θανάτου της ηλικιωμένης, αναμένεται να δώσει η προανάκριση που θα διενεργηθεί από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ