Σάββατο 23 Μαρτίου 2019
x

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ GPI ΤΗΣ SWIFT

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία Global Payments Innovations (gpi) της SWIFT για τις πληρωμές

Τη συμμετοχή της στην υπηρεσία Global Payments Innovations (gpi) του Swift ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, «πρωτοπόρος σε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, και επιβεβαιώνοντας τον ενεργό της ρόλο στη διεθνή τραπεζική αγορά».

Πρόκειται για μια σύγχρονη υπηρεσία, με κύρια χαρακτηριστικά τη δυνατότητα εντοπισμού μίας συναλλαγής εμβάσματος σε όλα στάδια της δρομολόγησής της, την ταχύτερη εκτέλεσή της και την αμεσότητα της ενημέρωσης με το τελικό ποσό πίστωσης στον αποδέκτη. Η χρήση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει είτε από τον εντολέα που έχει εκκινήσει την  πληρωμή, είτε από το δικαιούχο που αναμένει να παραλάβει τα χρήματα, αξιοποιώντας απλά το μοναδικό κωδικό πληρωμής και υπό την προϋπόθεση ότι έχει χαρακτηριστεί gpi.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα που θα προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, διενεργώντας gpi πληρωμές σε περισσότερες από 60 χώρες και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα:

ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς
ιστοσελίδα της Swift-gpi
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ