Skip to main content

Χειροπέδες σε τρεις για τον πυροβολισμό κυνηγού στη Φλώρινα - Διεκομίσθη στη Θεσσαλονίκη ο 49χρονος

Ο 49χρονος, με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Φλώρινας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του, κι έπειτα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

 Στη Θεσσαλονίκη, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μεταφέρθηκε ο 49χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια κυνηγιού με φίλους του σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα.

Ο 49χρονος με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του και μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο τραυματισμός του 49χρονου έγινε όταν ο ίδιος κινήθηκε πίσω από έναν θάμνο που είχε στήσει καρτέρι με αποτέλεσμα ένας 65χρονος από την παρέα των κυνηγών να τον περάσει για γουρούνι και να τον πυροβολήσει.

Από το τμήμα ασφαλείας Φλώρινας, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, συνελήφθησαν οι τρεις κυνηγοί οι οποίοι κυνηγούσαν σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.