Skip to main content

Τρεις γενιές Καραμανλήδων στην Πρώτη Σερρών σε μια συνάντηση με πολλά μηνύματα

Τα πιο επιφανή μέλη της οικογένειας Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Κ. Καραμανλή του Αχιλλέα

Πιο ζεστά από... ποτέ έχει πάρει τη φετινή εκλογική μάχη ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μπορεί για πρώτη φορά από το 1989 να μην είναι στην κεφαλή του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, αλλά δίνει εμφατικά τη μάχη των εκλογών.

Μετά την ομιλία του στην Ημέρα της Ευρώπης στην Αθήνα, μετά τη χτεσινή παρουσία του στο Παλέ ντε Σπορ για την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, μετά το δείπνο συσπείρωσης με τα στελέχη του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στη γενέτειρα των Καραμανλήδων, την Πρώτη Σερρών.

Για να στηρίξει προφανώς, εν όψει της κρίσιμης μάχης της Κυριακής, την υποψηφιότητα του ξαδέλφου και συνονόματού του, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο κριτικής επειδή αποφάσισε να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Σερρών παρά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών μετά το δυστύχημα των Τεμπών.

«Με μεγάλη χαρά καλωσόρισα σήμερα στην Πρώτη, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τον επί 12 χρόνια Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον πολιτικό της κοινωνικής δικαιοσύνης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, που ποτέ δεν έλειψε από καμία μάχη. Για όλους αυτούς τους αγώνες, είμαστε περήφανοι. Και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε ξανά, όλοι μαζί ενωμένοι, με ήθος, αξιοπρέπεια και πατριωτισμό, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Όπως, επιβάλλει η ιστορία της παράταξής μας, που ξεκίνησε εδώ, από την Πρώτη Σερρών. Την κοιτίδα της Νέας Δημοκρατίας. Το Κάστρο της Δημοκρατίας. Κι αυτό το Κάστρο δεν θα πέσει ποτέ!», γράφει ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, παρουσία του πατρός του, επίσης ιστορικού στελέχους της ΝΔ και επί χρόνια βουλευτή των Σερρών.

Τρεις γενιές Καραμανλήδων στην ίδια φωτογραφία στον τόπο που έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, την Πρώτη Σερρών.

Μια φωτογραφία – απάντηση στην υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες, όπως άλλωστε προδίδει και στο κλείσιμό της η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή «Κάστρο που δεν θα πέσει ποτέ»...