Skip to main content

Δύο συλλήψεις καταζητούμενων στη Θεσσαλονίκη - Ο ένας γνωστός στον οπαδικό χώρο με καταδίκες για ναρκωτικά

Ένας 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 33χρονου Αλβανού -που φέρεται να συμμετέχει σε οργανωμένο οπαδικό χώρο ομάδας της πόλης- από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Η σύλληψή του έγινε σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και 11 μηνών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού και πώληση κατ’ εξακολούθηση εντός εκπαιδευτικού ιδρύματος, αντίσταση και σωματική βλάβη από κοινού.

Ακόμα, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε έναν 34χρονο διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης,  με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένη κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.