Skip to main content

Τριανταφυλλίδης: Αποτροπιασμός για την αστυνομική βία σε βάρος φιλάθλων του Άρη

«Απαιτείται άμεση απόδοση ευθυνών και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Τίποτε λιγότερο», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Προκλητική χαρακτηρίζει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης τη βίαιη στάση των αστυνομικών αρχών σε βάρος των φίλων του Άρη που βρέθηκαν χθες στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδα τους κόντρα στον Ατρόμητο.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, στον οποίο εξέφρασα τον αποτροπιασμό, την οργή και την αγανάκτησή μου για την απρόκλητη και πρωτοφανούς βιαιότητας επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ σε βάρος φιλάθλων του Άρη που είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο», αναφέρει ο βουλευτής σε δήλωσή του και προσθέτει:

«Η προκλητική στάση της αστυνομίας και η απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε βάρος των φιλάθλων του Άρη αποτελεί επίδειξη του πιο ακραίου αστυνομικού αυταρχισμού και για το λόγο αυτό απαιτείται άμεση απόδοση ευθυνών και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Τίποτε λιγότερο».