Skip to main content

Τρίκαλα: Επίσκεψη της Νατάσας Παζαΐτη - Καραμανλή στο μουσείο Τσιτσάνη

Τον τόπο καταγωγής της επισκέπτεται η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού

Τη μουσική «έδρα» των Τρικάλων, το Μουσείο Τσιτσάνη επισκέφθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 η κ. Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Στο πλαίσιο ιδιωτικής της επίσκεψης στον τόπο καταγωγής της οικογένειάς της, ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου από τον διευθυντή κ. Στέλιο Καραγιώργο.

Ενημερώθηκε για στοιχεία και πτυχές της ζωής του μεγάλου Ελληνα καλλιτέχνη, για τον τρόπο περιήγησης στη νέα έκθεση, για τις καινοτομίες ως προς την τεχνολογία, για το πλούσιο φωτογραφικό και μουσικό υλικό. Στο βιβλίο επισκεπτών η κ. Παζαΐτη έγραψε: Ένα υπέροχο Μουσείο, που διηγείται με τον πιο σύγχρονο τρόπο της ιστορία της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής. Θερμά συγχαρητήρια!». Νωρίτερα ξεναγήθηκε και στον χώρο του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού.

Image

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων τη συνόδευσε ο (και συγγενής της) αντιδήμαρχος Τρικκαίων Τάκης Παζαΐτης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, ο οποίος απουσίασε λόγω ανειλημμένης, προγραμματισμένης υποχρέωσης. Ο Σακκάς είχε υποδεχθεί την κ. Παζαΐτη μία ημέρα νωρίτερα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής παραβρέθηκαν σε δείπνο που τους παρατέθηκε σε ταβέρνα των Τρικάλων.

Την κ. Παζαΐτη συνόδευαν, ο γιος της Αλέξανδρος Καραμανλής και φίλοι.