Skip to main content

Τρίκαλα: Φαρμακείο έγινε ...viral για τον τρόπο που διενεργεί τα rapid test (video)

Έξω από το φαρμακείο στήθηκε γωνιά με τον υπάλληλο να βρίσκεται προστατευμένος πίσω από το τζάμι και να χρησιμοποιεί γάντια για να κάνει το τεστ.

Έναν έξυπνο τρόπο για να νιώθουν όλοι ασφαλείς, και οι πελάτες που κάνουν το rapid test, αλλά και οι εργαζόμενοι που το διενεργούν, βρήκε o Κωνσταντίνος Κουλουρίδας, φαρμακοποιός από τα Τρίκαλα.

Έξω από το φαρμακείο στήθηκε ειδική γωνιά με τον υπάλληλο να βρίσκεται προστατευμένος πίσω από το τζάμι και να χρησιμοποιεί ειδικά γάντια που είναι προσαρμοσμένα στην επιφάνεια του τοίχου, ώστε να κάνει με ασφάλεια το rapid test.

«Δημιουργήσαμε αυτό τον χώρο ώστε να γίνεται η δειγματοληψία με ασφάλεια» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Κουλουρίδας περιγράφοντας τον ευφάνταστο τρόπο που βρήκε ώστε να βελτιώσει τη διαδικασία λήψης δείγματος για τη διενέργεια rapid test σε πελάτες.

«Ο φαρμακοποιός στην Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο σταθμό που επισκέπτεται ο ασθενής όταν δεν νιώθει καλά για οδηγίες και κατεύθυνση» τόνισε ο κ. Κουλουρίδας και πρόσθεσε ότι «όλοι οι φαρμακοποιοί συμβάλουμε ώστε να γίνει η καταγραφή των περιστατικών κορονοϊού στην Ελλάδα».



Φωτογραφία: trikalavoice.gr