Skip to main content

Τσαγκρώνης: Δυσάρεστο που δεν μπορούμε να διοργανώσουμε Final 8 (vid)

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου ο Τάκης Τσαγκρώνης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ:

«Παίζουν στον τελικό δυο μεγάλες ομάδες, σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στη χώρα. Εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, να είναι ο τροπαιούχος. Θα γεμίσει το γήπεδο με παιδικές φωνές πάλι, όπως και πέρυσι, θα υπάρχει χειροκρότημα μία για τη μία και μία για την άλλη ομάδα. Αυτός πρέπει να είναι ο αθλητισμός.

Δεν είναι ευχάριστο που στην υπόλοιπη Ευρώπη διεξάγονται Final 8. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, δεν μπορούμε να τιθασεύουμε όλους τους ανθρώπους που έρχονται στο γήπεδο, όχι για τον αγώνα, αλλά για να λύνουν τις διαφορές τους. Αναγκαστικά φτάνουμε σε αυτό το σημείο και γεμίζουμε το γήπεδο με παιδιά. Προκειμένου να θρηνούμε ή να μετράμε τα τραύματα σε γήπεδα «στολίδια», όπως αυτό που βρισκόμαστε, προτιμάμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε. Δεν είναι κάτι που το θέλουμε, αναγκαζόμαστε. Ο αθλητισμός ενώνει, δεν πρέπει να χωρίζει. Δυστυχώς, υπάρχει στην Ελλάδα αυτή η κατάσταση, ας ελπίσουμε στο μέλλον πως δεν θα ισχύει».