Skip to main content

Τσαϊρέλης: Τελικός για εμάς κάθε παιχνίδι πλέον στο BCL

Ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση τόσο στην άμυνα όσο και την επίθεση με στόχο τη νίκη

«Τελικό» χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα του Άρη εναντίον της Βόννης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστη χθες η αποστολή του «Αυτοκράτορα», για να φτάσει στη γερμανική πόλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων»:

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας, αν θέλουμε να ελπίζουμε, ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν είμαστε και στην καλύτερη θέση βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, θα είναι, όμως, δύσκολο παιχνίδι, γιατί ειδικά εκτός έδρας έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας».

Για την καθυστέρηση των 4 και πλέον ωρών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είπε: «Είχαμε και αυτό το απρόοπτο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας. Συμβαίνουν αυτά».

Σχολιάζοντας τη Βόννη επεσήμανε πως: «Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τρέχουν πολύ, σουτάρουν πολύ, παίζουν πολύ transition. Αν μπουν τα σουτ τους, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, αν δεν μπουν, μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε».