Skip to main content

Τσακίρης: Στην τελική ευθεία η σύνταξη του προεκλογικού προγράμματος

Ομάδα επιστημόνων πρόκειται να αναλάβει την επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού καθώς και τη διαμόρφωση των κεντρικών αξόνων

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία σύνταξης του προεκλογικού προγράμματος του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη.

Ομάδα επιστημόνων πρόκειται να αναλάβει την επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού καθώς και τη διαμόρφωση των κεντρικών αξόνων επάνω στους οποίους θα στηριχθεί η πολιτική που θα ακολουθηθεί σε όλους τους βασικούς τομείς παραγωγής δημοτικού έργου.

Ήδη ο Παντελής Τσακίρης προχώρησε στον ορισμό επικεφαλής της ομάδας σύνταξης του προεκλογικού προγράμματος του συνδυασμού.

Τον ρόλο αυτό πρόκειται να αναλάβει ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρίστος Νεοφύτου, ένας άνθρωπος με πλούσιο επιστημονικό έργο, με σημαντικές διακρίσεις αλλά και με πολύτιμη εμπειρία στη διαχείριση επενδυτικών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων -μεταξύ των άλλων και στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ- καθώς και στην υλοποίηση σημαντικών ερευνητικών προγραμμάτων και μάλιστα διακρατικών.