Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΑΛΥΨΕ ΠΟΛΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι είναι μία αρνητική εικόνα, αλλά πρόσθεσε ότι πρόκειται για άτομα που είχαν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Αρνητικό μόνο το σκέλος της δημοσιοποίησης επίμαχης φωτογραφίας που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης έκρινε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης (στο STAR), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχθηκε ότι είναι μία αρνητική εικόνα, αλλά πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία παρουσία (του κ. Πολάκη) σε μία φιλική οικογένεια και ενώ είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό πριν από μερικές ώρες.

«Η συμμετοχή του στο γεύμα αφού είχε κάνει το τεστ δεν είναι αρνητικό, το αρνητικό είναι η διαφήμιση, γιατί μπορεί να εκληφθεί ως προτροπή στους πολίτες… Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει από μεγάλο μέρος της κοινωνίας χαλαρότητα απέναντι στα μέτρα», σχολίασε ο κ. Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Υγείας ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook οι οποίες τον δείχνουν να απολαμβάνει το φαγητό σε σπίτι με τουλάχιστον άλλα επτά άτομα εν μέσω καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την ανάσχεση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά ο κ. Πολάκης έγραψε:

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .

“Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει”

Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα η ΝΔ αναφέρει: «Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ. Και επισημαίνει: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. ‘Παρανομείτε αλλά στα κρυφά‘ λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ