Τρίτη 21 Μαΐου 2019
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΕ ΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη στη Βολιβία. Τόνισε ότι γι' αυτό άξιζε τον κόπο η επίσκεψη του Μοράλες στην Ακρόπολη.

Η Βολιβία είναι μια μακρινή χώρα, αλλά μας συνδέουν κοινές αξίες, κοινοί αγώνες και κοινά ιδανικά, είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στους αγώνες για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη στη Βολιβία και σημείωσε πως γι' αυτό άξιζε τον κόπο η επίσκεψη του Έβο Μοράλες νωρίτερα στην Ακρόπολη, ένα μοναδικό οικουμενικό μνημείο για όλη την ανθρωπότητα, στην Αθήνα, το λίνο της Δημοκρατίας, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Το νήμα του κοινού αγώνα των λαών απέναντι σε κάθε μορφής καταπίεση και ολοκληρωτισμό είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να το πιάσουμε όλοι μαζί, απέναντι στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζητώντας από τον κ. Μοράλες να μεταφέρει στον λαό της χώρας του τους ειλικρινείς χαιρετισμούς και τα βαθιά αισθήματα αλληλεγγύης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ