Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπογράμμισε πως ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής της ΝΔ «δεν έχει καμία σχέση με ιδεολογίες».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ποδοσφαιρική τροπολογία που ψηφίστηκε την Τετάρτη στη Βουλή μίλησε στον ρ/σ «Flash 99,4», o Θάνος Τζήμερος τονίζοντας ότι «η Πολιτεία δεν έχει κανένα λόγο να ανακατεύεται σε παιχνίδια» ενώ στράφηκε κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Το παιχνίδι πρέπει να αυτοδιοικείται», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», επισημαίνοντας ότι «η Πολιτεία εκμεταλλεύτηκε το ποδόσφαιρο για να παίρνει τα ψηφαλάκια των οπαδών», ενώ αναφερόμενος στον πρώην πλέον ευρωβουλευτή της ΝΔ έκανε λόγο για άνθρωπο που «δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά».

«Για ποιον λόγο επελέγη ο Ζαγοράκης ως ευρωβουλευτής, ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά και δεν έχει καμία σχέση με ιδεολογίες, ευρωπαϊκές ολοκληρώσεις;», αναρωτήθηκε ο Έλληνας πολιτικός και πρόσθεσε: «Εν πάση περιπτώσει, δεν θα έπρεπε να ήταν αυτός που θα εκπροσωπούσε ένα κράτος στην Ευρώπη. Επελέγη ως επικεφαλής των ΠΑΟΚτσήδων. Γιατί διαμαρτύρεται που τον διέγραψε η Νέα Δημοκρατία για αυτόν τον λόγο από ευρωβουλευτή; Ως Μπαοκτζή δεν τον επέλεξε;».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ