Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
x

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Με τους κομμουνιστές ταυτίζει τη Χρυσή Αυγή ο Θάνος Τζήμερος, με ανάρτησή του στο facebook.

Σκληρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή, την οποία ταυτίζει με τον κομμουνισμό, ασκεί ο Θάνος Τζήμερος, με ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά:

Ο ευκλεής απόγονος του Περικλή υπηρετεί την hatecore (!) μουσική του μίσους και θέλει να ψοφήσουν (sic) όσοι δεν μιλούν Ελληνικά και να στείλει τους Εβραίους στο Άουσβιτς. Υπογραμμίζει μάλιστα σε συνέντευξή του ότι oι Πογκρόμ (το συγκρότημά του με το εύγλωττο όνομα και ένα στόχαστρο στην θέση του "ο" στον λογότυπο) δημιουργήθηκαν για να προπαγανδίσουν αξίες (sic) και ιδανικά (sic) του αγώνα τους! Άρα, ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες; Οι φόνοι και τα κρεματόρια. Απλό να το καταλάβεις, ε;

Ο Φύρερ και υποψήφιος πεθερός του ευκλεούς απογόνου ενθουσιάζεται από τις αξίες και τα ιδανικά του γαμπρού και τον κάνει βουλευτή και αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΧΑ. εξαναγκάζοντας σε παραίτηση έναν άλλον εκλεγέντα.

Άρα ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες του Φύρερ; Οι φόνοι και τα κρεματόρια. Απλό να το καταλάβεις, ε; Έπρεπε να δολοφονηθεί ο Φύσσας για να τον χώσουν μέσα;

Και μια παρατήρηση για όσοι ανιστόρητους χαρακτηρίζουν τους Χρυσαυγίτες ακροδεξιούς. Λάθος! Είναι εθνικοσοσιαλιστές. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι πρώτο ξαδερφάκι του κομμουνισμού. Απλώς, ο κομμουνισμός υπηρετεί την αόριστη και νεφελώδη έννοια του διεθνούς προλεταριάτου, ο εθνικοσοσιαλισμός την επίσης αόριστη και νεφελώδη έννοια του έθνους. Σ' όλα τα άλλα ταυτίζονται!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ