Skip to main content

Τζιτζικώστας – Ζαγοράκης με Φωτόπουλο για τον Δήμο Δέλτα

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε την θερμή υποστήριξή του στον Δήμαρχο Δέλτα και εκ νέου υποψήφιο Ευθύμιο Φωτόπουλο.

Με το αέρα του εκλογικού θριάμβου (62%) της προηγούμενης Κυριακής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, εξέφρασε την θερμή υποστήριξή του στον Δήμαρχο Δέλτα και εκ νέου υποψήφιο Ευθύμιο Φωτόπουλο για τη μάχη της δεύτερης Κυριακής.

Ο κ. Φωτόπουλος τον επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του για να τον συγχαρεί και να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχαν στα 5 χρόνια της πρώτης θητείας.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο κ. Φωτόπουλος: «Τον ευχαρίστησα όχι τόσο για τη σημερινή συνάντηση όσο για τη διαρκή συνάντηση που έχουμε εδώ και 5 χρόνια. Χάρη σ’ αυτή τη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας, η οποία δεν είναι καθόλου αυτονόητη όπως θέλουν να την παρουσιάζουν κάποιοι, κάναμε πολλά έργα, λύσαμε προβλήματα δεκαετιών και αλλάξαμε προς το καλύτερο την καθημερινότητα των δημοτών μας στο Δήμο Δέλτα. Όπως με διαβεβαίωσε, έτσι θα συνεχίσουμε και μετά την Κυριακή, με έναν διαρκή κοινό αγώνα που οι δυο μας γνωρίζουμε καλά να κερδίζουμε».

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Φωτόπουλος δέχθηκε στη Σίνδο την επίσκεψη του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Τον καλωσόρισε με χιούμορ λέγοντας αλληγορικά ότι «Ο Ζαγοράκης μας έδειξε ότι πρέπει να παίζεις χαμηλά τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή να κάνεις σέντρα και να βάζει γκολ η ομάδα», ενθυμούμενος προφανώς τον αγώνα με τη Γαλλία το 2004. Φωτόπουλος και Ζαγοράκης ήπιαν καφέ και, μεταξύ άλλων, συζήτησαν για την εντατικοποίηση της παρουσίας του Δήμου Δέλτα στις Βρυξέλλες αλλά και για τη χρηματοδότηση αθλητικών έργων σε όλα τα γήπεδα του Δήμου. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του euro 2004 παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής κι έτσι μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν μαζί του.