Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΤΖΟΚΕΡ: 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΑΠΟΨΕ ΝΙΚΗΤΗ - ΣΤΙΣ 22.00 Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Το τζόκερ μοιράζει στην αποψινή κλήρωση 1,5 εκατ. ευρώ και αναζητά τον νικητή – Πώς θα παρακολουθήσετε την κλήρωση μέσω διαδικτύου.

Τέσσερις συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή έχουν σημειωθεί στο Τζόκερ και το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας έχει ανέβει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό αυτό, καθώς και τα έπαθλα των μικρότερων κατηγοριών, διεκδικούν οι παίκτες του Τζόκερ, οι οποίοι, για πρώτη φορά απόψε στις 22:00, θα παρακολουθήσουν την κλήρωση και από τα ψηφιακά μέσα του παιχνιδιού.

Εκτός από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, η κλήρωση του τζόκερ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής Τζόκερ.

Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή βράδυ, οι παίκτες πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ακόμη πιο εύκολα τις κληρώσεις τζόκερ και ΠΡΟΤΟ μέσω του διαδικτύου, στο YouTube και το tzoker.gr, αλλά και στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet μέσα από την εφαρμογή Τζόκερ.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Οι παίκτες του τζόκερ καταθέτουν από το πρωί τα δελτία τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ). Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν από την κλήρωση, δηλαδή στις 21:30.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ