Skip to main content

Βαφειάδης: Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Τομ, μόνη λύση το ΑΦΜ

«Το αύριο του Ηρακλή είναι κρεμασμένο από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο νυν μεγαλομέτοχος», είπε ο πρώην πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου.

Για τις δραματικές εξελίξεις στον Ηρακλή και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metrosport», ο Νίκος Βαφειάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει ο μεγαλομέτοχος είναι να ανακοινώσει επίσημα, και όχι μέσω διαρροών, ότι προχωρά στη λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ίδιος έφερε τον εαυτό του σε αδιέξοδο και τον Ηρακλή πάνω σε τοίχο.

Να μιλήσει ξεκάθαρα για να γνωρίζει η οικογένεια του Ηρακλή τι μέλλει γενέσθαι και να προγραμματίσει το αύριο χωρίς αυτόν.

Τα δεδομένα είναι απλά. Πρώτα να ξεκαθαρίσει τη θέση του, να αναλάβει τις ευθύνες του και από εκεί και πέρα η λύση του Ηρακλή είναι να αναζητήσει έναν άλλον ΑΦΜ για να αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν μπορεί να παίξει ο Ηρακλής σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Το αύριο του Ηρακλή είναι κρεμασμένο από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο νυν μεγαλομέτοχος. Σήμερα κιόλας πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του για να προγραμματίσουν οι φορείς του Ηρακλή την επόμενη μέρα χωρίς αυτόν».