Τρίτη 31 Μαρτίου 2020
x

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ

Συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Τη σημασία της διασφάλισης της δημόσιας τάξης στις υπαίθριες περιοχές της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Ο κ. Βαρτζόπουλος συζήτησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το μείζον θέμα της ανασφάλειας, που είναι διάχυτη στον πληθυσμό της υπαίθρου. «Η φύση της ελληνικής υπαίθρου έχει αλλοιωθεί, το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών έχει εκμηδενιστεί. Αποτελεί καθολικό αίτημα της κοινωνίας η πάταξη των φαινομένων ανομίας» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Αστυνομίας διαβεβαίωσε, ότι λαμβάνονται πλέον συντονισμένα μέτρα για την πάταξη των φαινομένων παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Πέραν από την αύξηση διαθεσιμότητας προσωπικού, που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της νέας ηγεσίας, η συνεχής προμήθεια νέων οχημάτων και υλικού, θα επιτρέψουν τη συνεχή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων ακόμη και στο επίπεδο των τέως καποδιστριακών δήμων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ