Skip to main content

Βασιλειάδης-Καυτανζόγλειο: Δεν αλλάζει κάτι με τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως ο «Δικέφαλος» θα μετακομίσει στο Στάδιο επενδύοντας τόσο σχετικά με αυτό όσο και με τις υποδομές του.

Για τη σταθερή πορεία των πραγμάτων αναφορικά με τις εξελίξεις για το Καυτανζόγλειο και το ενδεχόμενο μετακόμισης του ΠΑΟΚ εκεί διαβεβαίωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην ημερίδα «Αθλητισμός και Κοινωνία» στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού Sportexpo.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε σε σχετική ερώτηση για το Στάδιο και την επικείμενη μετακίνηση του «Δικεφάλου» εκεί ενόψει του πρότζεκτ «Νέα Τούμπα» υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον κυβερνητικό σχεδιασμό.

«Η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό μας, ο ΠΑΟΚ θα έρθει εκεί και θα επενδύσει τόσο στα του γηπέδου όσο και στις υπόλοιπες υποδομές» δήλωσε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:

«Προχωράμε κανονικά, δεν αλλάζουμε κάτι, στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξαν έργα, η ομάδα δεν έφυγε από εκεί και τώρα έχουμε ένα ξεχωριστό γήπεδο. Στόχος μας είναι να ξαναζήσουμε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Θεσσαλονίκη».