Skip to main content

Βασιλειάδης: Πιθανόν χωρίς θεατές ο τελικός αν προκύψει ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν απέκλεισε την περίπτωση να γίνει ο τελικός χωρίς θεατές ή ακόμη και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στο εξωτερικό

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου σε περίπτωση που το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο κ. Βασιλειάδης είπε: «Δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν υπάρξει για να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό. Είχαμε συζητήσει και πέρσι το ενδεχόμενο αυτό. Ό,τι μπορεί να βοηθήσει την εμπορική πολιτική και τα έσοδα της ομοσπονδίας, λόγος δεν μας πέφτει. Αν φοβούνται ότι θα υπάρξει νέος… Βόλος, τα πράγματα είναι απλά: με εισήγηση της ομοσπονδίας ο τελικός γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε εδώ για να κουβεντιάσουμε. Όταν εγώ το είχα πει για το εξωτερικό, ήταν σε εμπορική βάση. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση πάντως», απάντησε ο κ. Βασιλειάδης στη σχετική ερώτηση.

Να σημειωθεί ότι προσφάτως ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, «ξέκοψε» κάθε πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού στο εξωτερικό.