Skip to main content

Βελγικά ΜΜΕ: Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ... δυσκολεύουν τη Μπριζ για Τζόλη

Οι Έλληνες φαίνεται να ζητούν όχι λιγότερα από 20 εκατομμύρια για την παραχώρηση του «Golden Boy» τους, γράφουν οι Βέλγοι.

Ειδική μνεία στον Χρήστο Τζόλη έκανε η ιστοσελίδα Goal.com, εμπλέκοντας ακόμη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «κόλπο» απόκτησης του Golden Boy του ΠΑΟΚ. Οι ευρωπαϊκές «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του νεαρού φαίνεται πως... τρόμαξαν τη Μπριζ, η οποία σημειώνει πως πρόκειται για μια ανέφικτη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalnieuws», «ο Χρήστος Τζόλης έχει αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι μια ανέφικτη περίπτωση για την ομάδα. Οι Έλληνες φαίνεται να ζητούν όχι λιγότερα από 20 εκατομμύρια για την παραχώρηση του Golden Boy τους. Επιπλέον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ φαίνεται ότι τον έχουν επίσης στο στόχαστρο».

Σημειώνεται πως εδώ και αρκετό καιρό η Μπριζ εμμένει -μέσω δημοσιευμάτων- για το ενδιαφέρον περί Τζόλη, εμπλέκοντας σε μεταγραφικά σενάρια ακόμη και τον Μάικλ Κρμέντσικ.