Skip to main content

Βελίτσκοβιτς: Δεν συναντάς πουθενά τη σχέση που έχουν ΠΑΟΚ - Πάρτιζαν

Ο αρχηγός της σερβικής ομάδας μίλησε για τη σχέση των δύο συλλόγων, για την Τούμπα αλλά και για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς

Για τη σχέση των ΠΑΟΚ και Πάρτιζαν, για την Τούμπα αλλά και για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της σερβικής ομάδας:

«Βρίσκομαι στη Χαλκιδική αυτές τις ημέρες για διακοπές. Θα πάω σίγουρα και στο PAOK Sports Arena και στην Τούμπα και στην Τούμπα και σίγουρα θα πάω κατευθείαν να ψωνίσω ενθύμια από την μπουτίκ».

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Πάρτιζαν: «Αυτό που κρατάω και θυμάμαι περισσότερο και από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε, ήταν οπαδοί που τραγουδούσαν μαζί τα συνθήματα των δύο ομάδων μαζί και είχε μία πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα».

Για το ξεχωριστό δέσιμο του ΠΑΟΚ με την Πάρτιζαν: «Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ να γίνεται στο γήπεδο μας, να ακούγονται συνθήματα ενός αντιπάλου. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο που πραγματικά δεν το συναντάς πουθενά».

Για την Τούμπα: «Φυσικά όποιος είναι στην Πάρτιζαν, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Τούμπα. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο, ανυπομονώ να πάω να δω από κοντά αυτό το γήπεδο».

Για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς: «Είναι ένα παιδί της Πάρτιζαν. Στη Σερβία έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ομάδες και ο Στανόγεβιτς είναι βαμμένος ασπρόμαυρος. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να πετύχει στον ΠΑΟΚ».