Skip to main content

Βέλλιος: Ο Ηρακλής είναι η πιο αδικημένη ομάδα στον κόσμο

Ο διεθνής στράικερ του Ατρομήτου τόνισε πως η κατάσταση στον «Γηραιό» πλέον είναι «σαν ένα βαρέλι που έχει έναν πάτο και όλο πάει και πιο κάτω».

Πικρία για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής έβγαλε μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, ο Απόστολος Βέλλιος.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ του Ατρομήτου και θερμός υποστηρικτής του «Γηραιού» τόνισε πως η ομάδα είναι «η πιο αδικημένη στον κόσμο» συμπληρώνοντας πως η κατάσταση πλέον είναι «σαν ένα βαρέλι που έχει έναν πάτο και όλο πάει και πιο κάτω».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής φορ των Περιστεριωτών:

«Ίσως είναι η πιο αδικημένη ομάδα στο κόσμο ο Ηρακλής. Έχουν βγει κάποιες αποφάσεις όπως με τον Ρέμο ότι η ομάδα δεν έπρεπε να πέσει. Αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή είναι σαν ένα βαρέλι που έχει ένα πάτο κι όλο πάει κι πιο κάτω.

Δεν υπάρχει ένα χέρι να βοηθήσει αυτήν την ομάδα,που είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες αν όχι η πιο ιστορική. Είναι πολύ άσχημο,γιατί έχει ένα λαό,χάνονται γενιές. Είναι παιδιά που ντρέπονται να πουν ότι είναι Ηρακλής όπως ο αδερφός μου που το λέει στο σχολειο.

Ο Ηρακλής έχει τα πάντα για να έρθει κάποιος. Συζητήθηκε για ένα ΑΦΜ αλλά είναι ντροπή μια τόσο μεγάλη ομάδα να τραβάει αυτά που τραβάει».