Skip to main content

Βέροια: Σπαρακτικό αντίο στην 17χρονη Νικολέτα που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 17χρονη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού φίλου της

Στο Μακροχώρι Ημαθίας συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης την 17χρονη Νικολέτα, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα, όπου έμενε με την μητέρα και την αδερφή της, στο Περιστέρι.

Η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι Ημαθίας, από όπου καταγόταν και όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, έφυγε γιατί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και αναζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία στην Αθήνα.

Διαβάστε - Έγκλημα στο Περιστέρι: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης η 17χρονη πριν έξι χρόνια (vid)

Ράγισαν οι πέτρες όταν το φέρετρο με την κοπέλα έφτασε στα κοιμητήρια και η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο.

Η άτυχη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο διαμέρισμά της. Την εντόπισαν η μητέρα και η αδερφή της, που την αναζητούσαν και δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Ήταν ημίγυμνη και χωρίς αισθήσεις, ενώ ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφός της, είχε εξαφανιστεί και έκτοτε αναζητείται.