Skip to main content

Χαλκιδική: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 48χρονου βοσκού για τον βιασμό της 22χρονης

Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε η Voria.gr το DNA που βρέθηκε πάνω στην 22χρονη ήταν ίδιο με στα σεντόνια στον χώρο που έμενε ο βοσκός.

Ένταλμα σύλληψης για τον 48χρονο βοσκό Αλβανικής καταγωγής που εξαφανίστηκε την επόμενη του βιασμού της 22χρονης στην παραλία Κύψα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και οποίος αναζητείται, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Αρνητικό το τεστ DNA στον τρόφιμο των φυλακών Κασσάνδρας

Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε η Voria.gr το DNA που βρέθηκε πάνω στην 22χρονη ήταν ίδιο μεστα σεντόνια στον χώρο που έμενε ο βοσκός και εκτελούσε τις εργασίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι αρχές είχαν κλείσει και... ραντεβού με τον άνδρα αλλά ο ίδιος κατάφερε να τους ξεφύγει την επομένη του εγκλήματος. Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Oι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέτασαν το ενδεχόμενο ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος να μην είναι ο τρόφιμος των φυλακών στη Χαλκιδική, που είχε κατηγορηθεί αρχικώς, και για τον λόγο αυτόν ερευνούσαν και τον μεσήλικα άνδρα..

Το προφίλ του

Η 22χρονη φαίνεται πως περιέγραψε στην ΕΛΑΣ πως ο δράστης της επίθεσης είναι ένας άνδρας άνω των 50, μεγαλόσωμος, ασπρομάλλης, με σχετικά μακριά μαλλιά και μπούκλες, αλλά και πράσινα ή γαλάζια μάτια.

Η περιγραφή αυτή απείχε από την εξωτερική εμφάνιση του τροφίμου, ο οποίος είναι πιο λεπτός και μελαχρινός.