Skip to main content

Βίντεο με νεαρό να κλέβει κινητό από σουβλατζίδικο στην Αριστοτέλους

Το κατάστημα ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες του δράστη στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί

Σαν... κύριος έκλεψε ένας νεαρός κινητό τηλέφωνο από διπλανό τραπέζι, χθες το μεσημέρι, σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου ο νεαρός, φορώντας μαύρα γυαλιά και πίνοντας αναψυκτικό, αντιλαμβάνεται ότι στο ακριβώς δίπλα τραπέζι με το δικό του ένας κύριος έχει αφήσει προς στιγμήν το κινητό του, τα γυαλιά ηλίου του, ένα ακόμη αντικείμενο και έναν καφέ, που ενδεχομένως μόλις έχει αγοράσει από το κατάστημα.

Ο κάτοχος των αντικειμένων, ένας κύριος περίπου 60 ετών, εμφανίζεται να φτάνει στο τραπέζι για να καθίσει, ωστόσο την τελευταία στιγμή σηκώνεται και πάλι και απομακρύνεται από το τραπέζι του. Τότε, ο δράστης αρπάζει την «ευκαιρία»: παίρνει την τσάντα του, σηκώνεται ελέγχοντας τα πάντα γύρω του ώστε να μη γίνει αντιληπτός και, σε ανύποπτο χρόνο, «μαζεύει» απτόητος το κινητό του άνδρα και εξαφανίζεται.

Για κακή του τύχη, όμως, βρήκε εφαρμογή το γνωστό ρητό: ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Όπου νοικοκύρης η επιχείρηση, που διέθετε κάμερες ασφαλείας οι οποίες κατέγραψαν κάθε του κίνηση και, φυσικά, το πρόσωπό του.

Το κατάστημα ανάρτησε το βίντεο στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης, σχολιάζοντας: «Δυστυχώς σήμερα είχαμε την κακή τύχη να δεχθούμε επίσκεψη απο τέτοιους ανθρώπους. Αν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο "κύριο" ας μας ενημερώσει παρακαλούμε».

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του νεαρού: