Skip to main content

Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκαν χθες το βράδυ με χούλιγκαν στην περιοχή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πεδίο μάχης.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια σύγκρουση που έλαβε χώρα χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ χούλιγκαν και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός «OPEN».

Συγκεκριμένα, το συμβάν ξεκίνησε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής σε κατάστημα εστίασης στη λεωφόρο Δεκελείας και όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο άνδρες της ΔΙΑΣ βρίσκονται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φωκών με τον έναν να κατευθύνεται προς το πεζοδρόμιο πιάνοντας έναν άνδρα που φορά κίτρινη μπλούζα.

Εκείνη τη στιγμή επικράτησε ένταση και ο δρόμος έγινε πεδίο μάχης για περισσότερα από πέντε λεπτά με τους οπαδούς να εκσφενδονίζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους προς τις αρχές και τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Σημειώνεται πως μισή ώρα νωρίτερα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους στη γέφυρα Βριουλών στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους δράστες να προκαλούν σοβαρές φθορές σε περιπολικό του τοπικού τμήματος.