Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ATHENS VOICE

Στο βίντεο διακρίνονται τα μέλη της αναρχικής ομάδας να ανεβαίνουν τις σκάλες των εγκαταστάσεων και να μπαίνουν στα γραφεία προκαλώντας φθορές.

Βίντεο από την επίθεση που πραγματοποίησε νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της Athens Voice έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας.

Στο βίντεο διακρίνονται τα μέλη της αναρχικής ομάδας να ανεβαίνουν τις σκάλες των εγκαταστάσεων, να μπαίνουν στα γραφεία της ιστοσελίδας και να τα κάνουν «γυαλιά καρφιά», προκαλώντας φθορές και πετώντας μπογιές.Σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει:

«Πλέον υπάρχουν μόνο κίτρινες φυλλάδες, φόροι τιμής στην παραπληροφόρηση, που όχι απλά διαστρεβλώνουν γεγονότα, αλλά τα εκμεταλλεύονται με τόσο χυδαίο τρόπο που μας επιβεβαιώνουν ότι η δημοσιογραφική υπουλότητα είναι μία αδυσώπητη χίμαιρα που φυλάει στα σπλάχνα της τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση. Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να επισκεφθούμε την Athens Voice. Γιατί δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με «κυνικά αστειάκια». Ούτε θα ανεχτούμε άλλο το πλασάρισμα των ριζοσπαστικών ιδεών ως πολιτιστικά και πολιτικά αγαθά προς κατανάλωση. Όσο η χυδαιότητα σας θα αποτυπώνεται στις σελίδες των περιοδικών σας, θα μας βρίσκετε μπροστά σας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ