Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

VODAFONE TV: Ο PABLO ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ

Η δημοφιλής παιδική σειρά Pablo, που έχει ως κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό, έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά από το Vodafone TV

Η διαδικασία αναζήτησης του Έλληνα Pablo, του πρωταγωνιστή της πρώτης παιδικής σειράς που έχει ως κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Vodafone. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Νικόλας, ο ταλαντούχος και γεμάτος φαντασία νεαρός, ερασιτέχνης ηθοποιός, επιλέχθηκε για να δανείσει τη φωνή του στη μεταγλώττισης της τηλεοπτικής σειράς Pablo, της δημοφιλούς παιδικής σειράς που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά από το Vodafone TV.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Vodafone Ελλάδας, σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο οργανισμό The Happy Art και την πολύτιμη βοήθεια συνεργατών από τον χώρο της εκπαίδευσης ειδικής αγωγής απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αγόρια με αυτισμό που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη μεταγλώττιση της σειράς, λαμβάνοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Οι πρώτες συναντήσεις με τους μικρούς φίλους πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οπού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να λάβουν μέρος στην οντισιόν με την πολύτιμη συμβολή της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, ενώ η τελική επιλογή έγινε από μια ομάδα καταρτισμένων ειδικών, αναφέρεται.

Και η Vodafone καταλήγει: «Η σειρά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο Vodafone TV στο τέλος του Ιουνίου 2019 και όλοι οι συνδρομητές που απολαμβάνουν το πλούσιο παιδικό περιεχόμενο της υπηρεσίας, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν και on demand όπου κι αν βρίσκονται. Για όσους θέλουν να πάρουν μία πρώτη γεύση για τη σειρά, μπορούν να παρακολουθήσουν το video της οντισιόν ΕΔΩ».

Γνώρισε τον Pablo

Η σειρά Pablo, υποψήφια για Bafta και βραβευμένη ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα Broadcast Awards 2019, αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πως τα παιδιά με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διηγείται και μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας του Pablo συνδυάζοντας live action και κινούμενα σχέδια. Ο Pablo χρησιμοποιεί τις μπογιές του για να μετατρέψει τις δυσκολίες που συναντά σε φανταστικές εμπειρίες και να ζωντανέψει τα συναισθήματα.  Έτσι, καταφέρνει να αντικρύσει τη ζωή με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Ήξερες ότι…

Ο αυτισμός είναι πολύ πιο συνηθισμένος από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Πρόσφατες έρευνες καταδεικνύουν την αύξηση των ποσοστών ατόμων που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού (1 στα 68 άτομα, σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών). Η αύξηση αυτή εντοπίζεται κυρίως λόγω του καλύτερου και σαφέστερου ορισμού των διαταραχών του φάσματος, αλλά και των καλύτερων μεθόδων εντοπισμού τους. Στην Ελλάδα κατά αντιστοιχία, συμπεριλαμβάνοντας το μέγεθος της μέσης Ελληνικής οικογένειας, το 5% του πληθυσμού έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη διαταραχή, γεγονός που καθιστά πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για συνολική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και άρση του στιγματισμού.

Σχετικά με το Vodafone TV

Το Vodafone TV προσφέρει, δωρεάν & On Demand, τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών ταινιών & σειρών, μεταγλωττισμένων στα Ελληνικά, την οποία ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο μετά την πρόσφατη προσθήκη της ανατρεπτικής υπηρεσίας παροχής παιδικού περιεχομένου Nick+, σε συνεργασία με το δημοφιλές κανάλι Nickelodeon. «Η πολύ-αναμενόμενη άφιξη του συναρπαστικού Pablo έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεγάλη δυναμική του καταλόγου της υπηρεσίας», καταλήγει η ενημέρωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ