Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
x

ΒΟΛΕΪ: ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η απόφαση επιβάλλει στους Κυανόλευκους αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος ενώ παράλληλα απαγορεύει τις εγγραφές ή μετεγγραφές αθλητών.

Σε μια κλωστή κρέμεται η συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών, μετά τη σημερινή (13/10) απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις οφειλές του Γηραιού σε παλιούς αθλητές του. Η απόφαση επιβάλλει στους Κυανόλευκους αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των Χρήστου Κιόση, Αναστάσιου Γάτση, Νικόλαου Σμαραγδή, Πέτρου Πέτρογλου και Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη, ενώ παράλληλα απαγορεύει τις εγγραφές ή μετεγγραφές αθλητών, μέχρι να εξοφληθεί ο Χριστοφιδέλης.

Με την ΕΣΑΠ να έχει προγραμματίσει για αύριο το μεσημέρι (14/10, 13:00) την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, η έναρξη του οποίου μετατέθηκε ακριβώς για να δοθεί επιπλέον χρόνος στον Ηρακλή να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του, είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αποβολής του Γηραιού από τη Volley League.

Η απόφαση του Μ.Δ.Ο. της ΕΣΑΠ:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ αποτελούμενο από την Πρωτοδίκη Αντιγόνη Τζούμη, και τη Γραμματέα Έφη Μπούρα.

Συνεδρίασε, την 12η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., μελέτησε την υπόθεση σκέφτηκε σύμφωνα με το νόμο και

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την σε βάρος του Τ.Α.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015» αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος, η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2020-2021 και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το ως άνω Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015», ήτοι για όσο χρόνο το τελευταίο δεν εξοφλεί πλήρως και ολοσχερώς, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, τις ληξιπρόθεσμες και τελεσιδίκως επιδικασθείσες σε βάρος του απαιτήσεις των αθλητών Χρήστου Κιόση, Αναστάσιου Γάτση, Νικόλαου Σμαραγδή, Πέτρου Πέτρογλου και Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη, όπως ειδικότερα οι απαιτήσεις αυτών αναλύονται στο σκεπτικό της παρούσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο Τ.Α.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015» να προβεί στην εγγραφή ή μετεγγραφή αθλητών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, της ληξιπρόθεσμης και επιδικασθείσας υπέρ του αθλητή Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη απαίτησης, δυνάμει της υπ’ αριθ. 38/2014 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Π.).

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο μέσο, στο Τ.Α.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», προκειμένου να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες, καθώς και στους αθλητές Χρήστο Κιόση, Αναστάσιο Γάτση, Νικόλαο Σμαραγδή, Πέτρο Πέτρογλου και Κωνσταντίνο Χριστοφιδέλη, προκειμένου να λάβουν γνώση.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στο Γραφείο του, στο Μαρούσι Αττικής, στις 13-10-2020».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ