Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΒΟΛΟΣ: ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ ΕΠΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ

Ανοίγοντας το ψυγείο, έγινε βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα να τον τινάξει το ρεύμα. Προληπτικά για λίγες ώρες ο γιατρός νοσηλεύτηκε.

Νοσηλευόμενος προληπτικά για λίγες ώρες, βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου εφημέρευε, γιατρός της παιδιατρικής κλινικής.

Σύμφωνα με thessalitv, ο γιατρός που εφημέρευε στο Νοσοκομείο, μετέβη κάποια στιγμή στο χώρο του εστιατορίου για να κάνει διάλειμμα.

Στο χώρο βρίσκεται ένα ψυγείο και μια τηλεόραση. Ανοίγοντας το ψυγείο, έγινε βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα να τον τινάξει το ρεύμα. Προληπτικά για λίγες ώρες ο γιατρός νοσηλεύτηκε κι επέστρεψε κανονικά στην εργασία του.

Εφιαλτική κατάσταση βιώνουν γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου, εξαιτίας της υποστελέχωσης του νοσοκομείου, την οποία η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας περιγράφει σε αναλυτικό υπόμνημα προς τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα είναι θαύμα αν δεν θρηνήσουμε αθώα θύματα τους επόμενους μήνες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Παύλος Μαλινδρέτος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ