Skip to main content

Βόρεια Ελλάδα -Πλειστηριασμοί: Ξενοδοχεία και συνεδριακό κέντρο αναζητούν νέους ιδιοκτήτες

Toν χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα …σύρει στις 21 Σεπτεμβρίου το συνεδριακό κέντρο «Σέρρες Παλλάς» - Πλειστηριασμός για το «Φαίδων Palace»

Χέρια φιλοδοξούν να αλλάξουν ξενοδοχειακές μονάδες σε Χαλκιδική και Φλώρινα, αλλά και ένα συνεδριακό κέντρο στις Σέρρες. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, με αυτόν που αφορά στο τριάστερο ξενοδοχείο στη Φλώρινα «Φαίδων Palace» να είναι επαναληπτικός.

Toν χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα …σύρει στις 21 Σεπτεμβρίου το συνεδριακό κέντρο «Σέρρες Παλλάς», που βρίσκεται στην κοινότητα Χριστού του δήμου Σερρών. Πρόκειται για αγροτεμάχιο 11.000 τ.μ, στο οποίο υφίσταται διώροφο κτιριακό συγκρότημα συνολικού εμβαδού 2.936,22 τ.μ. Όπως αναφέρεται στην κατασχετήρια έκθεση αποτελείται από υπόγειο εμβαδού 1.096 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει μηχανοστάσιο, αντλιοστάσιο, λεβητοστάσιο, αποθήκες, w.c., αποδυτήρια γυναικών – ανδρών, βεστιάριο, μαγειρείο, λάντζες, τραπεζαρία προσωπικού, lift υλικών, lift κουζίνας, δύο ανελκυστήρες και κλιμακοστάσιο, ισόγειο εμβαδού 1.098,11 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει δύο αίθουσες συνεδριακού κέντρου εμβαδού 398,76 τ.μ. και 112,37 τ.μ. αντίστοιχα, εστιατόριο, lounge bar, χώρο υποδοχής-ρεσεψιόν, w.c. ΑΜΕΑ κ.ά. και πρώτο όροφο εμβαδού 742,11 τ.μ., ο οποίος περιλαμβάνει γραφεία και εκθεσιακό χώρο.

Ο περιβάλλον χώρος είναι διαμορφωμένος με περίφραξη και έχει πισίνα εμβαδού 104 τ.μ. και 69 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Επισπεύδουσα είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 1,678 εκατ. ευρώ.

Έρχεται πλειστηριασμός για το «Φαίδων Palace»

Στις 28 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί ο επαναληπτικός πλειστηριασμός για το «Φαίδων Palace» στη Φλώρινα, με επισπεύδουσα την Cepal.

Πρόκειται για ξενοδοχείο 3 αστέρων, δυναμικότητας 38 δωματίων, που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 2.147 τ.μ. Ο αρχικός πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου, με τιμή εκκίνησης τα 1,15 εκατ. ευρώ, η οποία αυξήθηκε στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Στις 19 Οκτωβρίου χτυπά το σφυρί για το «Lesse Hotel»

Στις 19 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει το σφυρί για το «Lesse Hotel» στη Χανιώτη της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων χτίστηκε το 2003, σε έκταση 12 στρεμμάτων, είναι περιτριγυρισμένο από πεύκα και ελιές και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία.

Διαθέτει εστιατόριο, μπαρ στην πισίνα, μίνι μάρκετ, σάουνα, τζακούζι καθώς και διάφορες άλλες αθλητικές-ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. Αποτελείται από πέντε κτήρια, ενώ στον ακάλυπτο χώρο έχει κατασκευαστεί pool bar επιφάνειας 55,05 τ.μ. με στεγασμένο χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων. Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η doValue με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί, μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής, στο ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ.