Skip to main content

Βρετανός ΥΠΕΞ: Σημαντική στιγμή η Άτυπη Πενταμερής στη Γενεύη

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι είναι σταθερή η δέσμευση του Ην. Βασιλείου να βοηθήσει για μια δίκαιη και διαρκή διευθέτηση του Κυπριακού

Μια σημαντική στιγμή καθώς ο ΟΗΕ+5, υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, έχουν συγκεντρωθεί σήμερα στη Γενεύη σε μια προσπάθεια να εκκινήσει η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού» έγραψε στο Twitter ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ.

Επίσης, υπογράμμισε πως «όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν από κοινού για να επιτύχουν μια δίκαιη και διαρκή λύση του κυπριακού ζητήματος».

Σταθερή η δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου να βοηθήσει για μια δίκαιη και διαρκή διευθέτηση του Κυπριακού.

«Τη σταθερή δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου να βοηθήσει τις πλευρές να επιτύχουν μια δίκαιη και διαρκή διευθέτηση» του Κυπριακού, επιβεβαίωσε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Άντόνιο Γκουτέρες, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, όπως αναφέρει σε νέα ανάρτησή του στο Twitter.

Επίσης, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών χαιρετίζει τις «συνεχείς προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την εξεύρεση ενός δρόμου για να επιτευχθεί πρόοδος στο κυπριακό ζήτημα».