Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

WYOU FASHION: ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ούτε κουμπί δεν έχει αγοράσει από εισαγωγείς ο Θεόφιλος Βαχτανίδης, δημιουργός της Wyou Fashion από την Πολίχνη, μιας εταιρείας που αγαπά τη γυναίκα

Μυήθηκε στο γυναικείο ένδυμα σε ηλικία μόλις 20 ετών και έμαθε τη δουλειά βήμα βήμα, έχοντας πλέον σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο. Πριν από μια επταετία έφτιαξε τη δική του εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, τη Wyou Fashion, με σχεδιασμό, ραφή και παραγωγή στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Θεόφιλος Βαχτανίδης, παρόλο που οι πειρασμοί είναι πολλοί, όπως λέει, χρησιμοποιεί μόνο ελληνικές πρώτες ύλες και δεν έχει αγοράσει ποτέ ούτε κουμπί από εισαγωγείς.

Ξεκίνησε από την αγάπη του για τις γυναίκες και την επιθυμία του να τους προσφέρει περισσότερες κομψές επιλογές. Άλλωστε, όπως λέει στη Voria, οι Θεσσαλονικιές θέλουν ακόμα και στο πιο καθημερινό ρούχο ένα… στόλισμα, κάτι που να τις κάνει να αισθάνονται ξεχωριστές. Σήμερα τα ενδύματά του βρίσκονται σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τον ενδιαφέρει η περαιτέρω επέκταση και σε άλλες πόλεις, αλλά και στο εξωτερικό. Οι δημιουργίες του απευθύνονται σε δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, κάτι που φαίνεται ήδη από το όνομα της εταιρείας Wyou Fashion (Γυναίκα εσύ), το οποίο αντανακλά την έμφαση που δίνει ο ίδιος στις ανάγκες του γυναικείου φύλου.

«Όλα τα υφάσματά μας είναι ελληνικά. Η παραγωγή μας γίνεται από ελληνικά χέρια εδώ στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που ο ανταγωνισμός από γειτονικές χώρες είναι πολύ μεγάλος. Είμαστε μια ελληνική εταιρεία με το ‘’ε’’ κεφαλαίο» λέει στη Voria.gr ο Θεόφιλος Βαχτανίδης.