Skip to main content

Ξανά στο δρόμο οι δασεργάτες του Σταυρού

Με αποκλεισμούς του κόμβου των φαναριών Βρασνών - Ασπροβάλτας, κατά διαστήματα μέσα στη μέρα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέλη του σωματείου δασεργατών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας.
Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι δασεργάτες του Σταυρού προκαλώντας «έμφραγμα» στην κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Με αποκλεισμούς του κόμβου των φαναριών Βρασνών - Ασπροβάλτας, κατά διαστήματα μέσα στη μέρα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέλη του σωματείου δασεργατών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Σήμερα, όπως και χθες, έκλεισαν στις έντεκα το πρωί και θα ανοίξουν τον κόμβο στις δύο το μεσημέρι, ενώ θα κλείσουν και πάλι το δρόμο στις έξι το απόγευμα και θα ανοίξουν στις εννιά το βράδυ.

Ο αποκλεισμός δυσχεραίνει την κίνηση των φορτηγών στον άξονα Θεσσαλονίκης - Καβάλας, καθώς υπάρχουν μπλόκα και από τους αγρότες σε δύο σημεία της Εγνατίας Οδού (Στρυμονικό, Χρυσούπολη), με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές από φορτηγά στα φανάρια των Βρασνών.

Τα Ι.Χ. εκτρέπονται σε παρακαμπτήριο, που οδηγεί στην παραθαλάσσια οδό και στη συνέχεια στην π.ε.ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας. «Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση στα αιτήματά μας και σήμερα, από αύριο θα σκληρύνουμε περαιτέρω τη στάση μας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου Αλέκος Τσουραλάκης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ