Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Την επίσημη έναρξη του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Ανακύκλωση στα Σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης κήρυξε το πρωί ο Δήμαρχος Γ. Μπουτάρης στο 66ο Δημοτικό Σχολείο στην Ξηροκρήνη.

Την επίσημη έναρξη του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Ανακύκλωση στα Σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης κήρυξε το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο 66ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή Ξηροκρήνης.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στόχο έχει την υποστήριξη του προγράμματος Ανακύκλωσης με έναν Μπλε κάδο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την χρηματοδότηση της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ Α.Ε.).

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται στις τάξεις των σχολείων, με ειδικούς εκπαιδευτές, κατά την σχολική περίοδο 2011-2012. Θα πραγματοποιηθούν 300 παρουσιάσεις σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, διάρκειας μιας ώρας η καθεμιά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ