Τετάρτη 22 Μαΐου 2019
x

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ - ΚΟΝΙΑΡΗ Ο ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός ψηλός του «Δικεφάλου» διαγνώστηκε με οξεία αμυγδαλίτιδα ενώ ο διεθνής πλέι μέικερ ταλαιπωρείται από έντονες στομαχικές διαταραχές.

Χωρίς καμία διακοπή, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε και σήμερα στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου (15:45) με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Το απουσιολόγιο ήταν και σήμερα γεμάτο, καθώς ο Τζόντρε Τζέφερσον, μετέβη το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, διαγνώστηκε με οξεία αμυγδαλίτιδα και παραμένει στο σπίτι του, ακολουθώντας ειδική αγωγή.

Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα και ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο διεθνής πλέι μέικερ που αγωνίστηκε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ παρά τις έντονες στομαχικές διαταραχές που είχε όλο το προηγούμενο βράδυ, ήταν αδύναμος και αναγκαστικά παρέμεινε σπίτι για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Εκτός του προγράμματος της ομάδας είναι φυσικά και ο Τζαμάλ Τζόουνς, που από σήμερα πάντως ξεκίνησε το δύσκολο πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για τον αγώνα κόντρα στους νησιώτες ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μία προπόνηση (15:00).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ