Skip to main content

Ξεκινούν από σήμερα οι Helexpo Sales στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, ήτοι στις 9 και στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη οι Helexpo Sales, κατά τη διάρκεια των οποίων οι εμπορικές επιχειρήσεις μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακόμη, ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, ήτοι στις 9 και στις 16 Σεπτεμβρίου.

Προτεινόμενο ωράριο εμπορικών καταστημάτων τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ: 11π.μ. – 6μ.μ.

«Η  προσέλευση  χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων», αναφέρει ο ΕΣΘ.

Ακόμη, ο ΕΣΘ, καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις Helexpo Sales, έναν νέο θεσμό, όπως λέει, για την αγορά της πόλης, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

«Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε τις Helexpo Sales, για να τονώσουμε την Αγορά και τις επιχειρήσεις μας και να δώσουμε μια εικόνα αισιοδοξίας, ζωντάνιας και γιορτής της πόλης μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της», υποστηρίζει ο ΕΣΘ.