Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
x

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ξεκινούν από αύριο 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν δεσμευτικά για τη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Ξεκινούν αύριο, 1η Νοεμβρίου 2019, οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου 2019.

Όπως έχει επισημάνει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης οι ημερομηνίες αυτές της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 9ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, υπογραμμίζει ο ΕΣΘ.

Τονίζει, δε, ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2019). Έτσι, για την Κυριακή προτείνει ως ωράριο το εξής: 11 π.μ. – 6 μ.μ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ