Skip to main content

Ξεκινούν σήμερα οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά

Δεν θα λειτουργήσουν τα τμήματα κολύμβησης και η πρόσβαση στο κοινό θα επιτρέπεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή

Ξεκινούν από σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά μέσω της Web Πλατφόρμας του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/  εκτός των ατόμων τρίτης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της δημοτικής αθλητικής υποδομής που εδρεύει στην Άνω Ηλιούπολη, στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους και θα ανοίξει τις πύλες για το κοινό την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης, το Τμήμα Αθλητισμού και η Διεύθυνση Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού σας ενημερώνουν ότι μετά την ολοκλήρωση του Α΄ σταδίου των εργασιών που υλοποιούνται για την  «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κολυμβητηρίου Δήμου Παύλου Μελά» και σε συνεννόηση με την ανάδοχο του έργου ΟΡ.ΚΑ. Α.Τ.Ε.Ε  ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά είναι έτοιμο να υποδεχτεί με ασφάλεια τους πολίτες  από την Τρίτη 4 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα. Ακολούθως θα συνεχιστούν τα έργα αναβάθμισης τα οποία θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2023.

Αυτό το καλοκαίρι λόγω του έργου δεν θα λειτουργήσουν τα τμήματα κολύμβησης και η πρόσβαση στο κοινό θα επιτρέπεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 21:00.

Οι ανήλικοι λουόμενοι μέχρι 15 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο άτομο (ένας ενήλικας επιτρέπεται να συνοδεύει μόνο έναν ανήλικο). Άνω των 15 ετών μπορεί να συμμετέχει με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και λόγω της περιορισμένης δυνατότητας κάλυψης εγγραφών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, να ενημερωθούν έγκαιρα και να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά, ανεβάζοντας όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή δικαιολογητικά.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Για ενήλικες: Πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν την δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

Για ανηλίκους: Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου, όπου θα πρέπει να βεβαιώνεται - αναγράφεται ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιές για να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο

Επιπλέον δικαιολογητικά για ειδικές κατηγορίες

➢ Πολύτεκνες οικογένειες και οικογένειες και χαμηλό εισόδημα:

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Εκκαθαριστικό Σημείωμα περσινό

➢ Άγαμοι με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα έως 7.000€

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Εκκαθαριστικό Σημείωμα περσινό

➢ Φοιτητές

Αντίγραφο φοιτητικής ταυτότητας (για φοιτητές έως 25 ετών)

➢ ΑΜΕΑ από 67% και άνω αναπηρία

Βεβαίωση αναπηρίας από ΚΕΠΑ

➢ Αθλούμενοι άνω των 65 ετών

Φωτοτυπία ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης)

➢ Μέλη ίδιας οικογένειας

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης