Skip to main content

Ξενοδοχειακή μονάδα από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Σε φάση ολοκλήρωσης εισέρχεται η επένδυση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στις εγκαταστάσεις του σταθμού λεωφορείων του, στην πόλη των Τρικάλων.
Σε φάση ολοκλήρωσης εισέρχεται η επένδυση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στις εγκαταστάσεις του σταθμού λεωφορείων του, στην πόλη των Τρικάλων. Το ξενοδοχείο κατηγορίας 3 αστέρων αναμένεται να είναι έτοιμο εντός των επόμενων εβδομάδων, οπότε και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, θα είναι δυναμικότητας 25 κλινών και ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που προσφέρουν σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα λειτουργήσει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και εστιατόριο που θα μπορεί να εξυπηρετεί και το επιβατικό κοινό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Το εγχείρημα βρίσκεται στην τελική του φάση, αφού τα συνεργεία δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση των κτιριακών του εγκαταστάσεων.   Η νέα επένδυση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων αναμένεται να δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας, τη στιγμή, μάλιστα, που η οικονομική κρίση μαστίζει και την αγορά εργασίας στην περιοχή.