Skip to main content

Ο Νιόνιος επέστρεψε στην πόλη του και ξεσήκωσε την Αριστοτέλους(vid)

Ο «Νιόνιος» επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Και ερμηνευτής νοηματικής γλώσσας επί σκηνής.

Με ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «Και τι ζητάω» άνοιξε τη χριστουγεννιάτική του συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διονύσης Σαββόπουλος.

Έχοντας επί σκηνής έναν ερμηνευτή νοηματικής γλώσσας και από κάτω ένα κοινό να τον αποθεώνει, ο «Νιόνιος» επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, για να διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής του, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.



Θαλασσογραφία, Σαν τον Καραγκιόζη και Ας κρατήσουν οι χοροί είναι μερικά από τα τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ την ίδια ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν ανάμεσα στους ακροατές, σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες του ερμηνευτή.

«Καλησπέρα αγαπημένοι μου συμπολίτες. Είμαι εγώ, γεια σας» είπε από τη σκηνή ο Διονύσης Σαββόπουλος και ευχήθηκε στον κόσμο να περάσει μία φωτεινή νύχτα και μία ωραία βραδιά.

«Δεν κρύβω τη χαρά μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ δήμαρχε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία» είπε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο Έλληνας τραγουδοποιός. «Είμαστε στην πλατεία Αριστοτέλους με τους αγαπημένους μας συμπολίτες, με τους παλιούς μας συμμαθητές, με τα παλιά μας γειτονόπουλα, τους συγγενείς μας και τους φίλους. Τι άλλο να περιμένει κανείς για να είναι χαρούμενος; Εύχομαι καλές γιορτές και γιορτές για πάντα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τον Διονύση Σαββόπουλο για την αποδοχή του να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου και δήλωσε: «Είναι τόσο μεγάλη η χαρά να βρίσκεται ο δικός μας Διονύσης Σαββόπουλος στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι άλλη μια γιορτινή ημέρα σήμερα. Θα απολαύσουμε τα τραγούδια του που είναι τόσα πολλά και σημαντικά. Χαίρομαι που ο κόσμος έρχεται στις γιορτές μας, διασκεδάζει και υποσχόμαστε μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου να δώσουμε πολλές τέτοιες συγκινήσεις».