Skip to main content

Ξυλοδαρμός 15χρονου στον Εύοσμο: Επικήρυξε τους δράστες η μητέρα του (vid)

Κλότσησαν το παιδί μου στο πρόσωπο, έπεσε λιπόθυμο και συνέχιζαν να το χτυπούν», είπε η μητέρα του 15χρονου που δίνει αμοιβή για να βρεθούν οι δράστες

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 15χρονος στο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε από μία παρέα 7 ατόμων.

Η μητέρα του μίλησε στο Mega και περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε βλέποντας το παιδί της σε κακή κατάσταση.

Σύμφωνα με την μητέρα του, ο 15χρονος έχει απώλεια συνειδήσεως και όσα έχουν γίνει γνωστά είναι από τις περιγραφές του φίλου του.

Οι δύο φίλοι είχαν πάει στην πλατεία του Ευόσμου, όπου υπάρχουν πολλές καφετέριες και κόσμος. Εκεί είδαν μία παρέα 7 ατόμων απέναντι, οι οποίοι τους κοίταζαν περίεργα. Στη συνέχεια ένας από αυτούς πήγε παραπλανητιά και τους είπε ότι ήθελε να τους μιλήσει. Τα παιδιά τον ακολούθησαν σε ένα στενό λίγο πιο κάτω, όπου τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τους κύκλωσαν και άρχισαν να τους επιτίθενται, με πρόσχημα ότι τους έβγαζαν φωτογραφίες.

Ο φίλος του 15χρονου δέχτηκε χαστούκια στο πρόσωπο και η παρέα τού πήρε το κινητό, όπου διαπίστωσαν ότι δεν τους είχαν τραβήξει φωτογραφίες. Στη συνέχεια ξέσπασαν όλη τους την οργή πάνω στον 15χρονο, τον οποίον χτύπησαν ανελέητα και βάναυσα.

«Κλότσησαν το παιδί μου στο πρόσωπο και έπεσε λιπόθυμο, και συνέχιζαν να το χτυπούν», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, η ηλικία των δραστών κυμαίνεται από 17 έως 20 ετών. Ο 15χρονος έφτασε στο σπίτι του υποβασταζόμενος από τον φίλο του, με τη μητέρα του να καλεί την αστυνομία.

Μάλιστα η μητέρα του κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να το καταγγείλει στην αστυνομία, ενώ όπως είπε η ίδια για οποιαδήποτε πληροφορία η ίδια δίνει αμοιβή.